Home Accessoires Smart Trailer

Comfortabel op reis met de SMART-trailer…

Wilt u ook slimmer gebruik maken van moderne technologie in combinatie met uw caravan? Wilt u hiermee ook de veiligheid en het comfort van het rijden met uw caravan? Het SMART-Trailer systeem maakt rijden met uw caravan comfortabeler en veiliger. Met het SMART-Trailer systeem bent u, door middel van uw smartphone altijd op de hoogte van de status van uw caravan.

Wat is het SMART-trailer systeem?

Met het SMART-Trailer-systeem heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig met uw caravan op reis te gaan. Met het systeem met verschillende modules van de SMART-Trailer kunt u kiezen over welke informatie van de caravan u wilt beschikken.

De E-Connect fungeert als basis van het systeem. De E-Connect weegt minder dan een kilo, en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan. Via Bluetooth verbindt u uw smartphone met de E-Connect. De opzet van het systeem, met één centrale E-Connect en app die uit te breiden zijn met verschillende modules, maakt het mogelijk telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module .

Hieronder kunt u de verschillende extra modules bekijken. De waterpasmodule of de E-Level, die u helpt checken of uw caravan waterpas staat, zal tegelijk met de E-Connect beschikbaar worden.

Andere modules meten of de kogeldruk juist is, of de bandenspanning in orde is, een module die u veilig door de bergen laat rijden met uw caravan, een temperatuurmeter en een kilometerteller.
Wat doet een SMART-trailer?

Met een SMART-Trailer-systeem verbindt u met gemak uw telefoon of tablet aan uw caravan. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem wordt u direct geïnformeerd over bijvoorbeeld de bandenspanning of de waterpas.

De eerste sensor die beschikbaar komt is de Waterpas-module. Met deze sensor kunt u vanuit uw auto al zien of uw caravan waterpas staat.

Waarom een SMART-trailer?

Met een SMART-Trailer-systeem vergroot u het comfort van uw reis met uw caravan. Met een SMART-Trailer bent u via uw smartphone altijd op de hoogte van de status van uw caravan.  De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het SMART-Trailersysteem kan door ons worden geïnstalleerd en is eenvoudig in gebruik.

Stel uw SMART-trailer samen met de verschillende modules.

E-Connect.
De E-Connect is het centrale brein van het SMART-Trailer-systeem. Het regelt de sensoren, en verzorgt de stroomvoorziening van de sensoren. U koppelt uw smartphone of tablet via Bluetooth met de E-Connect; zonder de E-Connect werkt het systeem niet. Alle andere modules sluit u aan op de E-Connect en verschijnen er overzichtelijk in uw app bij.
Prijs: €119,95


 

E-Level.
Vindt u het telkens heen en weer lopen tussen uw waterpas en uw neuswiel om te zien of uw caravan goed staat ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u op uw telefoon zien of uw caravan waterpas staat. U kunt in de auto zien of de caravan links-rechts waterpas staat en voorkomt het zo het te ver doordraaien van de steunen. Een handig stappenplan in de app helpt u op weg. De E-Level is beschikbaar vanaf maart 2017.
Prijs: €59,95

E-Pressure.
Hoe vaak controleert u uw bandenspanning? Wist u dat u met een verkeerde banden spanning onnodig veel brandstof verbruikt en de kans op een klapband aanzienlijk toe neemt? Met de bandenspanningsbox bent u altijd op de hoogte of u de juiste bandenspanning heeft. De E-Pressure kan in veel gevallen een klapband zien aankomen en waarschuwt u op tijd. De E-Pressure zal beschikbaar zijn vanaf mei 2017.
Prijs: €99,95

E-Mountain.
Met de E-Mountain gaat u veilig op weg in de bergen. Met de E-Mountain bent u op de hoogte van de hellingshoek van de helling. Dit is bij het afdalen nuttige informatie, hierdoor weet u of u oplooprem onbedoeld geactiveerd wordt. Ook kunt u met de E-Mountain uw huidige hoogte zien. Nuttig om te zien hoe hoog uw camping gelegen is. De E-Mountain zal vanaf mei 2017 beschikbaar.
Prijs: €29,95

E-Load.
Als uw caravan niet de juiste kogeldruk heeft kan dit leiden tot overbelasting van de achteras van uw auto. Daarnaast zorgt een onjuiste kogeldruk ervoor dat uw caravan sneller gaat slingeren. Wist u dat rijden met een onjuiste kogeldruk zelfs niet is toegestaan? De kogeldruk is dus erg belangrijk om veilig en comfortabel te rijden. Toch is het lastig om de juiste kogeldruk te meten. Met de E-Load kunt u in de app de kogeldruk aflezen van uw caravan. De E-Load zal later beschikbaar zijn.
Prijs: n.n.b.

 

Nieuwe uitbreidingen.

In de toekomst zal het aantal boxen uitgebreid worden. Zo wordt het waarschijnlijk mogelijk om de temperatuur van uw remmen af te lezen in uw telefoon. Daarnaast zal er een kilometerteller beschikbaar komen voor caravans.
Met het SMART-Trailersysteem bent u via uw smartphone of tablet op de hoogte van alle informatie die u nodig heeft om comfortabel en veilig op reis te gaan. Nog nooit was het zo makkelijk om zo gemakkelijk zo veel te weten over uw caravan! Hieronder kunt u de verschillende SMART-Traileronderdelen zien. U heeft de E-Connect altijd nodig voor een werkend systeem, daarnaast kunt u de modules selecteren die het beste bij uw situatie en wensen past. U betaalt dus een extra bedrag per module.

App.
De SMART-Trailer-app is beschikbaar voor iOS en Android. De app geeft u alle informatie van de boxen. Een overzichtelijk menu geeft u toegang tot alle aangesloten modules. Ook ontwikkelen we een speciale “Drive Mode” die u tijdens het rijden kunt gebruiken. Met één blik weet u zeker dat alle veiligheidsaspecten in orde zijn. De app krijgt u
gratis bij uw E-Connect.

 

Home Werkplaats Occasions Verkoopbemiddeling Accessoires Contact

Home

Over ons
Onderhoudsbeurt
Caravanbanden

Schadeherstel

Aankoopkeuring

Occasions
Verkoopbemiddeling

Caravanverzekering

Financiering
Grotens en de Bie Caravans

van Heemstraweg 113

6651 KH Druten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur

Email: info@gbcaravans.nl


Telefoon: 0487-515233

gbcaravans - Bovag caravanbedrijf - onderhoud - schadeherstel - occasions - accessoires

Volg ons!

Accessoires

Caravanmovers

Airco’s

Voortenten

Thule/Omnistor

Fietsendragers

Gasflessen
Tempo 100
Smart Trailer

Contact
Afspraak maken

Schade melden

Openingstijden

Beoordelingen

Links

Privacy  policy