Home Werkplaats Schadeherstel Hagelbestendig dak

WARU Multiprotect anti-hageldak…

Wij zijn een geautoriseerd en erkende dealer van WARU-Multiprotect antihageldaken.

Het speciaal voor camper en caravan ontworpen, Europees gepatenteerde Waru Multiprotect beschermdak bestaat uit een schuimmateriaal met een UV bestendige PVC-doek bovenlaag. Het schuimdak wordt direct met een speciale lijm (ca.250 gr/m2) op de camper of caravan geplakt.

Het antihageldak is gemaakt van het gepatenteerde Wallmex PES zeildoek, voorzien van schuimlaag, gewicht ca. 1300 gr/m2, 3 mm sterke schuimlaag.Hierdoor ontstaan de o.a. onderstaande eigenschappen:

 

CaravanRepair© concept...

Kleine deukjes repareren zonder het vervangen van plaatwerk. Wij zijn gecertificeerd CaravanRepair©-        schadehersteller.

 

info

Hagelbescherming

Hagelstenen kunnen de grote van een golfbal bereiken en richten immense schades aan bij campers en caravans. Dure reparaties zijn het gevolg. Verzekeringsmaatschappijen hebben vaak extra voorwaarden bij hagelschade waardoor u nog met kosten kan achterblijven.
Met onze Waru Multiprotect antihageldak worden de hagelstenen teruggeveerd en de kracht van de inslag wordt opgevangen. Waru Multiprotect heeft een hagel test bij TNO doorstaan. Het dakoppervlakte voorzien van dit beschermdak wordt beschermt tegen deuken, inslagen en daaruit voortvloeiende reparaties.
Ons antihageldak is voorzien van een Europeens patent onder nummer 2033828.

Geluidsisolatie

Aanhoudende regen op het dak van uw caravan of camper (bv Alkoven) kunnen storend zijn. Waru MultiProtect dempt het geluid van regen tot een aangenaam niveau zodat u in de toekomst ook van een regenbui kan genieten.

Warmteisolatie

Waru MultiProtect werkt net als een extra isolatiescherm op het dak. Het zonlicht wordt gereflecteerd en de temperatuur wordt aan de binnenzijde gehouden. Daardoor creëert u in zomer en winter een verbetering van het klimaat in de ruimte. De isolatie wordt aangeduid met een klasse 4, dit is iets minder als een thermopeen raam die een klasse 6 isolatie heeft

Waardebehoudend

Alle voorkomende oneffenheden of hagelschade worden door het aanbrengen van de twee componentenlijm en het antihageldak tegen gegaan. Met ons Waru MultiProtect antihageldak zijn in de toekomst kostbare reparaties aan het dak van uw caravan en camper grotendeels verleden tijd.

Premiekorting

Hagelschades zijn op dit moment een van de meest voorkomende schades. Uw verzekeraar zal dan ook zeker blij zijn om te horen dat uw caravan of camper geen last meer zal hebben van hagelschade op het dak. In ruil daarvoor kunt u tot wel 70% korting op uw hagelpremie krijgen. Informeer hiervoor bij uw eigen verzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

!

  • Uw schade aan ons melden.

Ga direct naar:

Onze locatie:

Voor onze openingstijden klik hier

Home Werkplaats Occasions Verkoopbemiddeling Accessoires Contact

Home

Over ons
Onderhoudsbeurt
Caravanbanden

Schadeherstel

Aankoopkeuring

Occasions
Verkoopbemiddeling

Caravanverzekering

Financiering
Grotens en de Bie Caravans

van Heemstraweg 113

6651 KH Druten

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 12.30 uur

Email: info@gbcaravans.nl


Telefoon: 0487-515233

gbcaravans - Bovag caravanbedrijf - onderhoud - schadeherstel - occasions - accessoires

Volg ons!

Accessoires

Caravanmovers

Airco’s

Voortenten

Thule/Omnistor

Fietsendragers

Gasflessen
Tempo 100
Smart Trailer

Contact
Afspraak maken

Schade melden

Openingstijden

Beoordelingen

Links

Privacy  policy